收藏本站
公告:资源大更新,已清除失效,过期,垃圾,老旧,虚假等信息,如发现有失效信息,欢迎反馈
资源均经严格审核,免费的资源需要回复才能查看到小部分公开的资源.

楼风,凤楼,狼友社区,特服,操小妹,小姐信息,出台女,熟女,良家兼职,兼职女,学生妹兼职,

[广州] 验证天河175CM嫩模琳琳,第一手报告送上

发表于 22:26:40 | 显示全部楼层 |阅读模式
【约会地址】:广州

【信息來源】:自己找的
【花魁姓名】:琳琳
【花魁籍贯】:不清楚
:全天
【花魁数量】:1
【花魁年齡】:21
【容貌态度】:三围80,身材90,长相90,服务态度90(100分制)
【约会环境】:干净 齐全
【约会项目】: ML KJ
【约会花费】:50P
【安全隐患】:安全
【约会细节】:上个礼拜六下昼,听D出来玩嘅Fan讲我地天河来左条新女175好似嫩模咁,试过几唔错。
原本我宅系屋企度抽紧DOTA(游戏)噶!听佢地讲到好似几真下,念下加条女嘅Q倾下先都
无妨,就搵个Fan攞左个Q
    条女叫琳琳,睇D相靓到我真系有D怀疑,身材咁高,果腿又靓又长,于是一直问左好多
问题,仲以为条女讲多几句会唔耐烦啦!又点知佢好似没乜所谓,当净我系佢嘅Fan咁一直
系度同我倾。而且佢回复我D内容又十分之挑引,一D都唔似其它女咁毫无激.情.。
    网上倾左大概十分钟到,我就打左个电话过去试下,屌!条女把声好听到,真系好似
香港个淫.荡.主持Vienna Lin咁有磁性,原本我仲系DOTA状态,突然间觉得顶唔顺,条撚庆
到好似就来爆炸咁!好,就因为佢把声,我决定去试下。
    晚上按照约好时间到左条女间房,条女生得真系唔错,而且穿住条超短裙,里面仲加条
丁字裤。我刚冲完凉出来,佢就主动拉开我条浴巾,趴系我双腿中间,好似前世冇食过热狗
banana咁,又舔又含,仲时不时讲D十分淫.荡.嘅野挑引我。后尾我用我手指玩佢下面嘅时候,
点知插下插下,有水霎时间喷左出来,唔通呢D就系传说中嘅“潮.吹.”?
    条女卑我用手指插到好似HI左野咁,震下震下,把口仲系度讲:好.爽.,快D插.我.,我要。
个样同把声嗲到我真系Hold唔住了,趴系佢身上,对住个已经湿到唔似样嘅窿叽一声就插左
入去。我边插,条女就边系度嗲嗲声话爽,成个过程持续左大概40分钟到,最后终于Hold唔
住就射左出来。

总结下;正戏加埋前.戏.嘅话,都有成个钟,条女有咁豪咁嗲,都算抵啦!想搵淫.娃.嘅LY不妨试下。
【约会感受】:性价比高  
【花魁照片】:

1301311444ac726ad6b7466969.jpg 【联系方式】:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

发表于 23:56:12 | 显示全部楼层
发表于 02:00:15 | 显示全部楼层
发表于 16:35:02 | 显示全部楼层
发表于 16:35:02 | 显示全部楼层
发表于 01:02:22 | 显示全部楼层
发表于 06:29:51 | 显示全部楼层
发表于 17:57:11 | 显示全部楼层
发表于 02:16:02 | 显示全部楼层
发表于 02:16:02 | 显示全部楼层